Olen ostellut sisustyynyjä varastoon. Niitä löytyikin sieltä täältä kodistamme 12 kpl. Eilen sain suuren osan tyynyistä hyötykäyttöön ja vaatehuoneessakin on jälleen vapaata lattiatilaa ;)

1458734.jpg

Ovat ihan tavallisia perustyynyjä, mutta ompelin kaikkiin päällisiin vetoketjut helpottamaan pesua. Alimmat vihreä tyynyt ovat lattiatyynyjä (koko 60 cm x 60 cm).


1458808.jpg

Retrohenkiset pallotyynyt (50 cm x 50 cm) piristävät pojan uutta huonetta. Kankaan löysin oman paikkakunnan kangaskaupasta, on todenn. tämän kevään uutuutta. Kangasta oli myös ruskea-beige sävyisenä sekä ruskea-turkoosi palloisena.


1458866.jpg

Vaaleat kukkatyynyt ompelin olohuoneen sohvalle ostettujen tyynyjen seuraksi, kun ostotyynyt sattuivat olemaan lähes samanväriset sohvan kankaan kanssa. Iän myötä heikkenee ilmeisesti myös värimuisti ;)


1458897.jpg

Mustat tyynyt tulevat terassille. Siellä on kauniit ja tukevarakenteiset "narutuolit", mutta kun niissä istuu pidempään, kaipaa selän taaksen jotakin pehmoista. Tuolia on 6, joten ommeltavaa riittää ensi viikollekin.

Torstaina kiertelimme ystävän kanssa käsityö- ja sisustusliikkeissä. Askarteluliike Niru Narussa Vaasassa on loppuunmyynti. Sieltä tarttui mukaan kaikenlaista pientä tarpeellista.

Helminassa oli upea valikoima silkkikukkia.

1458966.jpg

Olen saanut talven aikana hengiltä useat viherkasvini (myös helppohoitoiset rönsyliljat ja peikonlehdet), ovat kuolleet kuivuuteen. Olenkin siirtynyt huomaamattani silkkikukkien ystäväksi, vaikka niiden kanssa jää kokematta kasvun ihme ja onnistumisen tunne. Puutarhakausi on kuitenkin pitkä, joten siellä sitten saa seurata kasvua luontoäidin avustamana.

Mikähän kasvi tuo mun uusin silkkikukka on...siinä on selvästi elämänlangan kukat ja muratin lehdet....mutta kukkivatko muratit ??? Kasvi on varmaan joku ulkomaan lajike :)