Ensiksi ilmoitusluontoinen asia: esiinnyn jatkossa tässä blogissa ja kommenteissani Tellu-Tellervon nimellä, koska meitä Telluja on täällä neuleblogiyhteisössä kaksi ja minä olen aloittanut blogini kirjoittamisen myöhemmin.

Edellisen postauksen Hippy-jakun ohje löytyykin Suuri Käsityölehden syksyn 2005 syyskuun numerosta eikä viime syksyn, kuten muistelin. Tässä kohtaa on pakko todeta, että voi apua, kun syksyt ja kaikki muutkin vuodenajat vaihtuvat nopeasti. Kävin eilen Kauhavan Kangasaitassa ja sinne oli tullut jo tumman suklaanruskeaa Tennessetä ja ruskeaa Malibua, jonka hinta oli yli 7 euroa siis yksi 100 gn:n kerä n. 45 mummon markkaa (laskinko mä nyt oikein...). 

Laitan tähän loppuun valokuvan "askarteluni" tuotoksesta. Ostin Kangasaitasta paksumpaa heijastinlankaa, jota kokeilin neulahuovutettuhin sydämiin.  Omistani ei tullut siistiä, mutta tulipa kokeiltua ja taas kerran todettua, ettei pieni näpertely oikein ole mun juttu. Kauniita huopaheijastimia saa ostaa ainakin Filtiinalta.

343690.jpg

Vuodatus toimii nyt niin hitaasti, että meikäläisen on parasta poistua.
Hyvää tulevaa viikkoa kaikille!

T:Tellu-Tellervo ;)