Kevättä kohden mennään jee! Ja kotiin halutaan vaaleita sävyjä.

Varsinainen "olympiatyöni" eli ohuesta paperilangasta neulotut paneeliverhot eivät valmistu kisojen aikana. 70 cm neulomismatkan jälkeen meni välineet vaihtoon: 10 mm puikot olivat kuitenkin liian suuret, joten uusi yritys 7 mm bambupuikoilla. Isoilla puikoilla en saanut verhoon kaunista reunaa ja kaikki tietää, että verhot ovat rumat, jos reunat vetää.

Kuvan valkoiset paperiruusut tein eilen Kauhavan Kangas-Aitan Käsityöklubissa Mailan opastaessa. En tykkää tarkasta näpertelystä, mutta nuo ruusut valmistuvat todella nopeasti ja helposti. Kauhavalla olikin eilen tosi inspiroiva käsityötapaaminen. Naiset olivat tehneet mm. mitä kauneimpia Sytomyssyjä, joita voi käydä katsomassa Mallin blogissa.

Sytomyssykampanjan ovat aloittaneet Lankapirtin Matleena ja Seijasisko. Kampanja on levinnyt nopeasti ympäri Suomea. Täällä Etelä-Pohjanmaalla pääpuuhanaisena on toiminut Malli. Heleena ja Sipi ovat tehneet jo monta myssyä ja Sipi myös kampanjalle oman napin.

Valmiita myssyjä voi toimittaa Kauhavan Kangas-Aittaan, Kaarakan taloon ja Tikkuajien tapaamiseen 30.4.10 saakka. Tikkuajat kokoontuvat Seinäjoen Torikeskuksessa lounaskahvila Herkkukontissa kuukauden 1. ja 3. torstai klo 16-19.30.  Tervetuloa mukaan kampanjaan ja käsityötapaamisiin Kauhavalle ja Seinäjoelle!
 

Neuloin myös itselle vaaleasta langasta:

Pitsiliivi valmistuikin ennätysajassa, kun iltaisin olen seurannut olympialähetyksiä. Lankana Kauhavan Kangas-Aitan Panda. Malli on sama kuin vuosi sitten tekemäni turkoosi versio.

Lopuksi tuhannet kiitokset kaikille kommenteista pitkään mohair-jakkuuni. Hiukan lähtee Hazestakin mohairkarvoja, mutta ei läheskään niin paljon kuin aikaisemmista mohairneuleistani.