Toisen lomapäiväni vietin hankkimalla lahjoja, käsityö- ja askartelutarvikkeita. Aloitin pistäytymällä Wanhalla Markilla Ylistarossa. Siellä on vanha pohjalaistalo täynnä tonttuja, enkeleitä sekä pohojalaisia ihmishahmoja körttipuvuissa sekä istumassa ilkosillaan saunan lauteilla :) ,kerta kaikkiaan aivan ihastuttavia savitöitä! Ja seinillä oli talon isännän upeita maalauksia.  Kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa ja näin joulunalla siellä on myynnissä myös muiden käsityöläisten tuotteita mm. villa- ja huovutustöitä sekä hopeakoruja. Tunnelma oli jouluisen lämpöinen ja vierailusta jäi todella hyvä mieli, yksilöllisiä lahjojakin löysin.

Vaasassa kävin askarteluliike Nirunarussa sekä Vöyrin Käsityöliikkeessä, josta ostin lankaa erilaisiin sisustustöihin:

294276.jpg

Maijat ja Jannet maksoivat vain 1,50 e/kerä.  Näitä värejä käytän pikkuryijyihin ja sohvatyynyihin, sitten joulun jälkeen. Kovasti tekisi jo mieli aloittaa, mutta ensin on neulottava kaikki 9 vyyhtiä Fritidsgarnia:

294280.jpg

Ylistaron Halpa-Aitassa Fritidsgarn maksaa 3,80 e/vyyhti. Valikoimissa on perusvärejä, minä valitsin tummansinistä, punaista ja tummaa "ruskeaharmaata" Joten eipä tässä muuta kuin hyvää työviikkoa sekä onnistuneita lahjojen tekohetkiä kaikille.