Olen värkännyt tänä vuonna enemmän ja vähemmän pihavalojen kanssa.  Etsin bergolaan sopivia valoja, mutta jääkukkavalotkaan eivät sinne sopineet (johtuuko lumen puutteesta, kun kaikki näyttivät liian kirkkailta). Laitoin tuon herkän kukkaköynnöksen sitten kiertämään keittiön ja kodinhoitohuoneen ikkunoita:

1150690.jpg

1150720.jpg

Jouluvalovalikoima on kaupoissa runsas, mutta aika monet sopivat valot olivat niitä kirkkaita Led-valoja tai sitten muuntaja olisi pitänyt sijoittaa sisätiloihin.

Havupalloon ostin Airamin punaisen helminauhan:

1150738.jpg

Asetellessani valoja sain jo viisi lamppua pimeäksi. Toiseen palloon on havut leikattuna, olis kiva antaa se lahjaksi eräälle minulle tärkeälle ihmiselle.

Tänään on ollut pakko siivota eli viedä kaikki ylimääräiset käsityö-, askartelu- ja  konttoritarvikkeet (miehen) pois olohuoneesta ja keittiöstä. Imuroin myös jääkaappien taustat, hyvä minä! Toisaalta anopin joululahja on vielä jonkun verran vaiheessa:

1150767.jpg

Keritty nyt kuitenkin jo on koko 200g:n vyyhti ;) Upean sävyistä tuo vedenvihreä lenkkimohair!  Illan mittaan aion huivin tikutella valmiiksi, sillä malli on yksinkertainen.

Lopuksi haluan kiittää kaikkia edellisen postauksen paperilankapallokommenteista. Meillä miesväki on ollut sitä mieltä, että pallo on minun hienoin koskaan tekemäni käsityö, hih ;)

En toivota vielä joulua, koska käväisen  todenn. täällä vielä huomenna.