Blogini täyttää tänään vuoden! Kyllä aika tosiaankin kuluu nopeasti: muistan kuin eilisen päivän, kun "haparoivin askelin" kirjoitin blogini ensimmäisen kirjoituksen. Suomalaisten neuleblogien rinkiin liityin 184:nä ja blogilistalle ilmoittauduin 4.4.06.

Vuoteen mahtuu paljon blogi-iloa ja uuden oppimista. Neuleblogien kautta löysin Seinäjoen seudun neuletapaamiset ja sain tutustua mukaviin neulojiin. Uusia ystäviä koe saaneeni myös blogin kommenttilaatikon  "kirjeenvaihdon" kautta.

Käsityösanastoni ja  -taitoni ovat laajentuneet kuluneen vuoden aikana: fifi, tiimalasikantapää, kärjestä neulottu sukka... Olen opetellut myös valokuvaamaan digikameralla ja toivottavasti myös kirjoittamaan sujuvammin, aikaisemmin kun en ole päiväkirjaa pitänyt. Neuleblogien löytymisen jälkeen oma blogi oli saatava pian,  joten en ehtinyt etukäteen pohtimaan blogini tarkoitusta, tuntui vain, että  " tässä se on"... "tätä on odotettu"... "tämä on ehdottomasti mun juttu", joten tunteen perusteella lähdettiin liikkeelle. "Hurahtaminen" on minulle kyllä tyypillistä samoin kuin sitten äkillisen innostuksen lopahtaminenkin (ainakin tuolla liikunta- ja ruokapuolella),  mutta tämä blogi-innostus on nyt säilynyt ja matkan varrella vaan vahvistunut ;)

Käsityöni juhlapäiväni kunniaksi järjestän blogini ensimmäisen arvonnan. Samalla tulee mahdollisuus kysyä teiltä kävijöiltä jotakin ja kysymyksiä olisikin paljon sekä järkeviä että kepeitä, joten valinta ei ole helppo. "Pitkällisen" pohdinnan jälkeen päädyn kuitenkin kysymään jotakin hauskaa (toivottavasti) eli:

KUMMAN KAA MENISIT MIELUITEN ELOKUVIIN MATIN VAI SAULIN?
JA MITÄ ELOKUVAA MENISITTE KATSOMAAN?

Jos joku ei tiedä, ketä Mattia ja Saulia tarkoitan, niin klikkaa nimen kohdalta. Menette elokuviin siksi, että minä kaipaan hyviä leffavinkkejä ;)

Edit klo 9.31: voitte mennä katsomaan myös jotakin vanhaa leffaa siis sinun suosikkielokuvaasi !

Mukaan arvontaan pääsee vastaamalla yllä olevaan kysymykseen keskiviikkoon 28.3 klo 24 mennessä ja perustellakin vastauksen saa. Ja huom! tämä kysely ei mittaa tai rekisteröi poliittista kantaa ;)

Arvonnan suoritan torstaina 29.3 siten, että laitan kommenttien lukumäärää vastaavat numerot koriin,  silmät kiinni nostan numeron ja lasken ylhäältä alas, mikä kommentti vastaa nostettua numeroa. Arvon yhden palkinnon, jossa on mukana joku pohjolaistuote ja/tai alueen käsityöläisen tuote.  Ja sitten myöhemmin muistan häntä, jonka kohdalla kävijälaskuri näyttää 55555.