788261.jpg

Ruusulaukun virkkasin kesäkassitempauksen innoittaman(parempi  kuva laukusta löytyy Virkkausringin yhteisestä blogista). Lankana Novitan Kotiväki, jota oli tosi ihana virkata sekä yksin- että kaksinkertaisena. Vuorena lukussa on valmis ekokassi, jota hiukan kavensin ja lyhensin sekä poistin kahvat. Tykkään kesälaukuissa enemmän noista olkalaukkumalleista.

Ruskea kassi on sitten varsinainen kierrästyslaukku, sillä tuon tummanruskean tyynynpäällisen hain kirpparilta (meni sinne kyllä varta vasten pitsijuttuja etsimään). Vuorena myös valmis ekokassi ja kassin kahvoista tein 85 cm pitkän kantohihnan. Molempien laukkujen vuoriin ompelin vielä kännykkätaskun. Laukkujen suuosaan voisin vielä laittaa palan tarranauhaa tai painonapin. Ruskeaan kassiin sopisi vielä sellainen läppäkin, jossa olisi iso nappi koristeena.

788372.jpg

Ruusulaukun takakappaleelle virkkasin neliöitä. Ruskeassa laukussa on taidokkaasti virkatut pitsineliöt ja lanka on myös upeaa. Kirpparille jäi vielä toinen tyynynpäällinen, pitäisköhän mun käydä sekin hakemassa...koska, jos laukkuun kyllästyy, niin ainahan tuota ruskeaa pussia voi käyttää tyynynä.

Step-sukat vein viime lauantaina syntymäpäivälahjaksi, mutta kumpikin sankari sai nyt vaan yhden sukan ;) Laitoin ne samaan laatikkoon kirjeen kanssa, jossa lupasin toimittaa toisen parin ennen seuraavia syntymäpäiviä.

Nyt on puikoilla kivat kämmekkäät, jotka annan myös lahjaksi.