Kiitokset vielä kaikille huivikommenteista. Olen saanut jo tehtyä päätöksen, minkä huivin neulon seuraavaksi...vyyhti tuolla jo odottelee kerimistä :)

Kauhavan Kangas-Aitan Käsityöklubin heinäkuun tapaamisessa oli paikalla toimittaja ja kuvaaja Valittujen Palojen  harrastelehti Meidän Suomesta. Minulla oli silloin vielä puikoilla pitsihuivi eikä neulomisesta tullut yhtään mitään ammattikuvaajan linssin alla. Kotona sain kaikki purkaa :) En ole muuten koskaan ollut niin perusteellisessa haastattelussa enkä nähnyt kenenkään ottavan niin paljon valokuvia kun meistä otettiin. Mielenkiintoista nähdä, millainen jutusta aikanaan tulee.

Kauhavan Kangas-Aittaan on tullut uusia neulelankoja: puuvillaa, villaa ja ihanan pehmeää lankaa mm. vauvaneuleisiin. Me paikalla olleet klubilaiset saimme valita haluamme langan koeneulontaa varten.


Valitsin tuon tummanharmaan villalangan ja ideaa pukkasi miehen/pojan peruspipon verran :)

Pipon laitan Kangas-Aitan tämän syksyn hyväntekväisyys-kampanjaan Hyvänmielen Jouluneule. Viime vuonna Kangas-Aitan ja Pelastakaa Lapset  ry:n kautta lahjoitettiin yli 400 sukkaparia kotimaan lapsiperheisiin. Tänä vuonna voi sukkien lisäksi neuloa muutakin eli lapasia, huiveja ja pipoja. Kampanjasta tulee myöhemmin tarkempaa tietoa.

Viikko sitten kävin myös Tapion kaupassa Sipin, Heleenan ja Sinikan kanssa. Ajoitimme käynnin samalla päivälle, kun Tapion Tikkuiitat kokoontuvat eli kuukauden ensimmäinen tiistai klo 18-20.  Tikkuiitoja oli runsaasti paikalla, jopa niin, ettei meille kaikille riittänyt tuolia.Tapio kertoi, että syyskuussa heillä ehkä on jo lisätila neuletapaamisia ja retkeläisiä varten.


Ostokseni olivat maltilliset: Dropsin Alpacaa omaan neuletakkiin, Merinoa pojan pipoon, nappeja ja kotimaista neulepellavalankaa.

Yksi tikkuiita kertoi Tapion kaupan sijaitsevan hänen työmatkansa varrella. Ajatelkaa... kuinkahan usein auton ratti ihan itsestään kääntyisi liikkeen pihaan :) 

 Minun työmatkan varrelta löytyy taas tällainen näkymä:


Latoa on tullut katseltua eri säällä ja eri vuodenaikoina.