Pakko kirjoittaa tänään tänne jotakin... vaikka tikusta asiaa. Viikot kuluvat nopeasti ja kun varsinaisesti ei ole valmistunut mitään, ei ole tullut kirjoiteltuakaan.

Pilates ja pienimuotoinen liikunta ovat säilyneet viikko-ohjelmassani... *tuuletukset*. Ollaanhan nyt jo maaliskuun loppupuolella eli uuden vuoden lupaukseni on tänä vuonna kestänyt!  Tavoitteena on saada korsetti parempaan kuntoon ja selkä kestämään, että jaksan ensi kesänä tarttua puutarhaprojekteihin. Haaveilen ainakin kauniista vattupensasrivistä ja isommasta yrttitarhasta. Myös kasvihuoneen näen meidän pihassa: sen paikka ja muoto vaan vielä vaihtelee ;)

Tästä se alkaa... eli ensimmäiset kukansiemenet on hankittu:


Limenvihreää isokukkaista tsinniaa ja kärsimyskukkaa. Ja astiaan sopii vielä jokunen pussi lisää :)

Yhden luonnonvalkoisen paneeliverhon olen saanut neulottua valmiiksi. Se roikkuu olohuoneen ikkunassa ja kaipaa jotakin piristystä. Joko neulon kaveriksi värillisen verhon tai luovun ideasta... siis puran yhden tai neulon 3 lisää ???

Kun verhot ovat mietinnässä, niin aloin neulomaan itselle pitsiliiviä pienillä perhoshihoilla:


Malli on Novitan syksy 2007 numerosta. Lankana meleerattu sininen wool, josta enimmäkseen on taidettu neuloa vauvanasusteita. Joskus tietty lanka ja malli vaan yhdistyvät mielessä yllättävälläkin tavalla. Tästä aloituksesta olen innostunut ja ihanaa neuloa tavallista lankaa paksujen puikkojen ja jäykän paperilangan jälkeen.