Lämpimät kiitokset kaikille lukuisista sliparikommenteista. Niitä on aina mukava saada :) Tunnen kyllä pienen piston rinnassani, sillä itse olen viime aikoina ollut huono kommentoimaan, vaikka säännöllisesti vierailen minulle rakkaissa neuleblogeissa.

Neulomisessa minulle tapaa usein jäädä "levy päälle". Nyt pyörii siis sliparilevy ja vieläpä aikamoista vauhtia: kolmas neuleliivini on pian kainalossa ;) mutta sitä ennen yritettiin kuvata slipari 2:sta. Ulkona oli liian hämärää ja sisällä kuvaaminen on  muuten vaan niin hankalaa, mutta tässä jotakin.

Joskus nainen haluaa kultaa ja kimallusta...eikös ;)

2047344.jpg

Neuloin tummanruskeista Sisu Glitter keristä sitten lopulta itselleni aivan tavallisen perusliivin. Aloitin ensin lukunutun tyylistä boleroa, mutta totesin sen heti liian hienoksi ;) Kimaltelusta huolimatta tätä liiviä voi käyttää myös arkena.

Lea Petäjän suunnitteleman liivin löysin Modasta 1/2007. Ohje on hyvä, joten neuloin täysin sen mukaan, ainoastaan resoreja lyhensin sekä helmassa että pään- ja kädentin reunoissa. Vyötä en tehnyt, koska resoriosuus jäi tavallisen korkuiseksi.

2047419.jpg

Liivistä tuli kaikin puolin onnistunut. Tykkään paljon myös tuosta kukkasesta. Enpä olisi vielä jokin aika sitten uskonut, että joskus omistan ja myös käytän kimaltelevaa neuletta ;)

2047329.jpg

Toivottelen kaikille tunnelmallista viikonloppua!