Täällä blogissa on ollut hiljaisoloa, vaikka käsityörintamalla oli tosi tapahtumarikas viime viikko. Kolmas pitsihuivini on päättelyä vaille valmis. Eniten aikaa olen kuitenkin käyttänyt Melli-laukkujeni kanssa. Kaksi laukkua olen neulonut ja huovuttanut koneessa, mutta kumpikaan ei onnistunut, vaikka koetilkkuja tein useamman.

948185.jpg

Vasemmanpuolisesta piti tulla käsilaukku lyhyemmällä olkahihnalla ja oikeanpuolisesta olkalaukku, jossa "ideana" on tuo ruutuvirkattu kantohihna ja pieni läppä. Käsilaukusta tuli liian pieni ja olkalaukusta taas liian suuri, höh.  Nyt en kuitenkaan viitsi enää luovuttaa, vaan yritän tehdä molemmista vielä parannellun version. Miehelle "tuskailin" että onneksi ei tarvitse ansaita elantoaan huovutetuilla laukuilla, mutta hän vaan ehdotti käyntiä Leijonien luona :D

Lauantaina meitä oli Käsityöklubissa Kauhavan Kangas-Aitassa 17 neulojaa, jihuu! Paikallislehden toimittaja kävi tekemässä meistä juttua, joka julkaistaan Kauhava-lehdessä to 4.10. Saa nyt sitten nähdä, millainen juttu sieltä tulee ulos.

Tulevana viikonloppuna on Kädentaidot 2007 messut Seinäjoki Areenalla. Me käsityöklubilaiset olemme vuorotellen messujen ajan torstaista lauantaihin antamassa työnäytöksiä Kangas-Aitan messumarkkinoilla. Minä otan mukaan Apupuput ja ehkä vapaalankahuovutukseen tarvittavat välineet, jos vaan pöytätila riittää. Melli-laukuista en vielä tiedä.