Tähän jää koukkuun:

556438.jpg

En malttanut odottaa arkea vaan tein aamulla kilon satsin saneerauslaattalaastia ja jatkoin ruukun päällystämistä kaakelinpaloilla. Ruukku on suurin, mitä täältä meidän puutarhakaupasta löytyi eli korkeutta 40 cm ja ruukun suun halkaisija mosaiikkipäällysteen jälkeen n. 45 cm.  Valitsin tuollaiset hillityt sävyt, kun suunnittelin siitä ensin kukkaruukkua.  Mutta ruukku on niin suuri ja massiivinen, että siihen sopisi paljon paremmin joku rungollinen pikkupuu (esim. valkoinen syreeni) kuin kukkaset.

Saneerauslattialaastia voi työstää  5 tuntia, joten ruukun valmistumisen jälkeen lähdin etsimään jotakin esinettä, johon saisin käytettyä loput laastit ja kaakelinpalaset.  Aitan takaa löytyi kasa harkkoja, joista valitsin korkeimman palan. Ei mulla ollut mitään suunnitelmaa, mihinkä päällystettyä harkkoa voisin käyttää, mutta ajattelin, että kyllä sille varmaan joku tila jostakin löytyy. Miehelle sanoin tekeväni pihataidetta, kun se ihmetteli mun touhua.

Ja miehen mielestä harkkonpala näytti ilmiselvältä käsilaukulta, joten ei kun oikeansävyisiä kahvoja etsimään ;)

556814.jpg

Käsilaukku on syntynyt ;)

Molemmista töistä puuttuu vielä saumaus, jonka ajattelin tehdä valkoisella.  Ja käsilaukkuun pitää vielä etsiä säänkestävät rivat ;)