Tadaa, nyt se on valmis!

1490200.jpg

Pojan "pelihuoneessa" on nyt kiva löhöilypaikka. Kangas ei kyllä ole mitään "äijäkangasta", mutta on saanut pojan hyväksynnän. Idea runkosängyn päällystämiseen tuli Annanlan Terassikauden Avajaisissa runsas viikko sitten. Lähdin myyntipäiville seuraksi  "kyllä mä voin lähteä, mutta en mä mitään sisustuskankaita tartte"  Kun sitten ymmärsin, miten edullisia ne laadukkat kankaat oikeasti olivat, piti äkkiä keksiä jotakin. Ihastuin ensin pikkuruutuiseen Aada -kankaaseen, mutta haluamaani ruskeamustaa sävyä ei enää ollut riittävästi. Olin jo luopua ajatuksesta, kun huomasin tuon harmaan kankaan ... siinä oli ja on edelleenkin jotakin ;) Upeimmillaan kangas olisi ehdottomasti jossakin kaunismuotoisessa nojatuolissa.

Isot tyynyt ovat kokoa 70 cm x 60 cm. Pallokuitua sisältävät sisustyynyt ostin Artretista Seinäjoelta (tekevät siellä asiakkaan toivomaa kokoa). Tyynyt olisivat voineet olla 80 cm leveitä, koska näyttävät paremmilta, kun menevät aavistuksen päällekäin. Ompelin sitten molempiin päätyihin makkaratyynyt, vaikkei ne tyyliltään oikein sovi tuohon kokonaisuuteen.

Olen kuitenkin tosi tyytyväinen lopputulokseen. Helppoahan tuollaisen yksinkertaisen päällisen ompelu on, mutta tässä kankaassa piti kiinnittää erityistä huomioita reunojen huolitteluun, koska kankaan takana oli kukkien kohdalla pitkiä "lankajuoksuja".
 
Huoneen nykyiset voimakkaan siniset seinät "kilpailevat" kankaan kanssa. Maalaan seinät sitten vaaleaksi, kun saan tilan omaksi työhuoneekseni. Nyt nautin kuitenkin siitä, ettei tässä ihan vielä tarvitse "tyhjän pesän syndroomaa" potea ;)