On tehty jonkin verran puutarhatöitä, laitettu viimeisiä marjoja pakkaseen ja aina sopivan hetken tullen virkattu muutama kierros. Ylen Priima ohjelmassa oli ke 9.9 juttu homingista eli kotoilusta, joka nyt on siis kovin trendikästä ;) Itsekin olen tänä kesänä nauttinut enemmän kuin koskaan marjojen poimimisesta ja mattopyykillä olosta :) 

Italialainen kesäkassi valmistui vihdoin... 

...ja ihan kivalta näyttää suomalaisessa maisemassakin kuvattuna, mutta jospa seuraavan yksilön kävisin kuvauttamassa kotimaassaan ;) Kassin ohje oli ET-lehdessä jo 2 vuotta sitten (10/07). Nyt ohjeen saa myös ET-lehden verkkosivulta. Kassia virkattiin tosi paljon ja monet muistavat varmaan Virkun lukuisat ET-kassit.

Lankana on Novitan Tennessee, jota kului n. 250g. Virkkasin 2 koukulla ohjeen mukaan. Pinkkiä Tennesseetä sain loppukesällä haeskella useammasta lankahyllystä ennen kuin löysin tutusta paikasta: Kauhavan Kangas-Aitasta , jossa on hyvä valikoima myös Novitan Woolia, Virkkauslankaa, Nallea ja Seiskaveikkaa. Täytyykin muistaa ensi lauantain Käsityöklubin tapaamisessa jemmata Tennesseen muita mieluisia värejä ensi kesän ET-kasseilua varten.

Ulkona on nyt kaunista. Meidän takapihan metsävaahterassa on mielettömän upea syysväritys:

Myös osassa Lapinnauhuksen lehtiä on ruskaa:

Tämä aika syksystä on oikeastaan aika ihanaa, nautitaan!