Ihanaa palata taas tavalliseksi neulebloggaajaksi ja lankahamsteriksi. Kyllä olis kamalaa, jos pitäisi blogimaailmassa esittää jotakin muuta mitä on.

Helmikuussa neulelistallani on vihreään Aino-puseron hihat, huppari tai bolero sinikirjavasta Isoveli colorista sekä ne vauvatossut ja yhdet lapaset lahjaksi. Ja jos aikaa riittää niin turkoosi Kitten mohair neulekin olisi kiva saada näille lumille. Maaliskuussa keskityn sitten enemmän sisustusneuleisiin ja ompeluksiin.

Tuijan juurelle on näköjään unohtunut muutakin kuin kiinnijäätyneet jouluvalot.

377149.jpg

Siniset Huopanen-kerät ovat odotelleet pääsyä laukusi jo jonkin aikaa.

377159.jpg

Kuva näyttää epäselvältä, mutta kyllä nuo koristekiemurat oikeastikin melkein huopuivat pesukoneessa näkymättömiksi.  Laukun ohje on viimeisimmästä Novitasta (kevät -07) malli 41. Neuloin laukun hiukan suuremmaksi, koska meidän pyykkäri huovuttaa niin tehokkaasti. Kiekurat neulahuovutin kylkeen austraalialaisesta merinovillasta.

Tältä koristeet näyttivät ennen pesukoneen käsittelyä:

377181.jpg

Koristeiden kiinnittäminen isoon laukkuun vaatii jonkun verran tuumaamista ja tässä onnistuin tällä kertaa hyvin. Valmiissa laukussa koristeet ovat juuri oikeassa paikassa.  Laukusta tuli ihan kiva farkkutytön kassi, mutta ei edelleenkään vedä vertoja ensimmäiselle laukulleni.