Ihanaa saada tähän aamuun yksi "ylimääräinen" tunti, vaikka toisaalta illat ovat sitten jatkossa viikolla entistä lyhyemmät.

1018211.jpg
 

Sain Sagittaria-huivini jälleen neulomiskuntoon (taitaa olla jo kolmas kerta, kun olen joutunut purkamaan muutaman kierroksen). Huivin malli on todella kaunis ja Vilman tekemät ohjeet perusteelliset, mutta huolimattomuuttani olen pudotellut II-kuvion langankiertoja ja siitähän syntyy sitten heti suuria rumia reikiä. Neulon huivia joululahjaksi, joten sen pitäisi täyttää tietyt laatuvaatimukset. Opin kyllä mallikerran melkein heti ulkoa, mutta kun iltaisin tv:n ääressä olen huivia neulonut,  niin virheitä on päässyt tulemaan (pitää varmaan illalla tarkistaa kohdevalaistus). Mallikertoja on nyt tehtynä 6 tai 7, joten voiton puolella taidetaan jo olla. Pitsisddeilla on mahtavaa neuloa, en enää ikinä neulo pitsineuleita muilla puikoilla...niin huomattava se ero on.

Eilen oli Käsityöklubimme lokakuun tapaaminen.  Meitä oli paikalla 16, joista uusia oli 3. Kotiintuomisena jälleen paljon hyvää mieltä ja uusia (huivi)ideoita.  Minä sain myös luettavaksi tuon Pieni Lankakauppa-kirjan. Ollaan ostettu kirja porukalla Seinäjoen Tikkuajien kanssa (asutaan aika lähellä Laihiaa ;) Kun kaikki 10 "osakasta" on kirjan lukenut, se saaja arvotaan. Kirjan mukana tulee jokaiselta jotakin kirjaan tai sen lukemiseen liittyvää tarinaa.

Koska Pieni Lankakauppa on romaani, niin en ala tässä siitä mielipidettäni (luettuna 1/3) kertomaan eli paljastamaan muille juonta,  mutta en malta olla sanomatta,  että niin on amerikkalainen että...

Tästä aamusta puuttui siis vain ja ainoastaan  Richard Gere,  joka olisi istunut aamiaspöydässämme ja lausunut tuon mainoslauseen "You Look Great!" vain minulle ;) Tuo ihana mainos pyörii siis tv:ssä vielä muutaman viikon, katsokaa ja kuvitelkaa :)

Tässäpä tämän aamun merkittävimmät kuulumiset ;)