Edit: Kävin kirjoittamassa järven nimen oikein.

Viime lauantaina tehtiin Kauhavan Kangas-Aitan Käsityöklubin ensimmäinen kesäretki. Valitsimme paikaksi
Alahärmän Hunurijärven, järven, jonka K. Hanhimäki on itse tehnyt/teettänyt karun kauniin ja levollisen mäntymetsän keskelle. On siinä vaimolla ollut pähkäilemistä, kun mies on kertonut haluavansa toteuttaa omaa järveä koskevan monivuotisen haaveensa ;)

778358.jpg

779777.jpg

Nämä "lapinmaisemat" löytyvät siis muutaman kilometrin päästä aakeesta laakeesta peltomaisemasta. Kelohonkarakennukset ovat kaikki viimmeisen päälle tehtyjä, saimme ihastella upeaa kirvesmies- ja muuraustyön jälkeä.

779779.jpg

Meitä oli iloinen porukka: 7 käsityöklubilaista ja Kangas-Aitan Kirsti.
Isännän mielenkiintoisen esittely- ja tutustumiskierroksen jälkeen nautimme lohisoppaa (parasta, mitä olen maistanut), kiitokset vielä kerran Kangas-Aitalle tarjoiluista.

Kahvin lomassa otimme käsityöt esille, mutta emme enää montaakaan kierrosta ehtineet neuloa, kun iltapäivän muut kesäohjelmat jo kutsuivat osaa. Mutta seuraavalla kokoontumiskerralla Kangas-Aitassa la 25.8 alkaen klo 10 sitten taas neulotaan niin, että puikot vinkuu ja koukut käryää ;), joten tervetuloa mukaan kaikki käsityön ystävät sekä läheltä että kaukaa.

779787.jpg
Taustalla näkyy valmisteilla oleva yleisökahvila

Kassi-ihastelujen (monilla oli matkassa itsetehty kesäkassi, eräillä jopa useampia) jälkeen lähdimme kotimatkalle virkistynein mielin. Kesäretken otamme ehdottomasti Käsityöklubin jokavuotiseksi ohjelmaksi: Suomen kesä kun on niin kaunis ja täältä Pohjanmaalta löytyy vielä paljon mielenkiitoisia retkikohteita.