Kiitän lukuisista Noro-jakkukommenteista <3 Lämmittivät mieltä yhtä paljon kuin onnistumisen tunne jakun valmistuttua. Neule ja etenkin lanka on herättänyt "elävässä elämässäkin" huomiota ja kyselyjä "mitä ihanaa sulla on päälläs" jne. Vaikka sitä pääasiassa neuloo itselleen, niin kyllä neuloja sitten tykkää positiivisesta palautteesta :)

Luulin jatkossa saavani valmiiksi  jakun/viikko, koska olen neulonut kolmea yhtä aikaa. Eilen kuitenkin paljastui kylmä totuus, kun sovitin pihlajanmarjanväristä pitkää mohairjakkua hihojen kiinnittämisen jälkeen: liian pitkä plääh...helma repsottaa kummasti takaa öööö...saunatakkimainen. Yön yli nukuttuani olen päättänyt purkaa pituutta ja tehdä uudet erilaiset hihat.

Ennen mohairjakkua otan kuitenkin työn alle "salaisen" neuleprojektini loppun saattamisen. Jos kaikki menee tällä kertaa suunnitelmien mukaan, voin siitä ensi viikolla kertoa. Nyt näytän vain kuvan materiaaleista:Kauhavan Kangas-Aitan turkoosia Pandaa ja luonnonvalkoista Siloa ja kenties turkoosia EAJ-käsiteltyä Esito-lenkkimohairia. Epäonnistumisen jälkeen ei voi taas kuin onnistua, vai mitä ;)