Lähden tästä viikoksi pois näistä arjen ympyröistä ja tietotekniikan äärestä luontoäidin helmaan. Saan olla vielä yhden viikon kesälomalla, jonka aioin käyttää rentoutumiseen. Ihan omassa seurassani ei aio koko viikkoa viettää: toivotaan, että muut perheenjäsenetkin ehtivät kiireiltään ja "kiireiltään" mukaan sekä sisarukset vierailevat.
Varmaa seuraa hain mukaan kirjastosta: neulekirjoja (useita mm. Stollerin neulojan käsikirjan), äänikirjoja ja tavallisia romaaneja. Äänikirjavinkin sain ystävältäni, joka kertoi kuunnelleensa niitä omalla lomallaan ulkona istuskellen. Ajattelin, että äänikirjat voisivat sopia tälläiselle käsitöiden värkkääjälle mainiosti: kaksi kärpästä yhdellä iskulla! Nähtäväksi jää, miten se yhteispeli sujuu, pystyykö kumpaankin keskittymään. Kirjaston äänikirjakokoelma oli aika hyvä: tuli valinnan vaikeutta, joten otin mukaan vähän kaikenlaista tyyliä: Kaari Utriota, Laila Hietamiestä (en ole aikaisemmin jaksanut lukea kirjoja), Reijo Mäkeä, Hannu Mäkelää, Reidar Palmgreniä ja jonkun rakkausromaanin Hijaisten siltojen tekijältä (täytyy olla hyvä).
Oikeista kirjoista valitsin klassikkoromaaneja ja Anna Kortelaisen Päivä naisten paratiisissa (kertoo n. 400 sivun verran shoppailemisesta).
Mulla on varmaan yhtä monta valmista käsityötä kuin Vanillalla, kun palaan kotimaisemiin. En taida sittenkään yltää 17 tuotokseen, kun aioin keskittyä vaan "aitoon käsillä tekemiseen" (siis, jätän ompelukoneen kotiin, vaikka se välillä oli Ehdottomasti mukaan otettavien -listalla).
No joka tapauksessa, kyllä mulla varmaan tullessa on kori täynnä valmiita neuleita *nauraa*

Tässä vielä lopuksi kuva vuokkokoisokista, joka kukoistaa ruukuissa:

134733.jpg

Rentouttavaa loppukesää kaikille! Palailen jälleen, kun tulee jotakin kerrottavaa.

Tellu