Edit: "Olympia-renkaat piiloon -valokuva lopussa.

Kokeilin neuloa kahta väriä Novitan Huopasta laukkuun:

283817.jpg

Laukun pääväriksi valikoitui musta. Laukku, jossa toinen puoli olisi ollut kokonaan musta ja toinen punainen, olisi ehkä ollut hienompi, mutta vaikea toteuttaa (mahdoton?) pyöröpuikoilla neulottaessa.

Pesukoneesta otettaessa laukku näytti tältä:
283866.jpg

Siis ihan amerikkalaiselta jalkapallolta :D
 
Ja ennen pesukoneeseen laittoa:
283867.jpg

Halusin jotakin koristelua laukun kylkeen.  Ompelin nuo ympyrät käsin neulalla. Näyttävät kyllä kuvassa (ja valitettavasti myös valmiissa laukussa) vaillinaisilta olympia-renkailta ;) Olisi pitänyt koristella laukku sydämillä tai pelkillä viivoilla sinne tänne. Laukun muotoon ja kokoon sen sijaan olen tyytyväinen. Lisäsin ohjeeseen (Novita talvi 2006) n. 10 cm pituutta ja kavensin hiukan eri tavalla.

Tämän aamun Kirppis-ohjelmassa esiintyi Stefan Lindfors fillarinsa kanssa. Toimittaja kysyi, tekeekö Lindfors itse joululahjat. Lindforsin mielestä joululahjojen tekeminen on itsekästä: se saa sinut tuntemaan itsesi hyväksi ihmiseksi. Kommentti sai ainakin minut miettimään asiaa... sillä huomenna olen suunnitellut aloittavani tämän vuoden joululahjojen teon. 

Edit 15.12.06 HUOM! Lindfors sanoi ohjelmassa, että joululahjojen antaminen on itsekästä ei siis joululahjojen itse tekeminen.

Sitä ennen viimeistelen vielä tähän  256829.jpgliittyvät virkkoot.

285642.jpg

Laukun tyyli kyllä muuttui melkoisesti.