Kannattaa aina välillä siivota omia käsityövarastoja. Minä löysin tänään virkkauslankapussista pienen pitsiliinan ja kuusi irtonaista palaa, ja "siltä istumalta" otin neulan käteeni:

832527.jpg

Oon näköjään joskus virkannut palojakin ;) ei sitä enää kaikkea muista, kun alkaa tuo käsityöhistoria jo olla aika pitkä. Tarkoitus on varmaan ollut tehdä pyöreä liina, mutta nyt ompelin nuo kolme irtonaista palaa kumpaankin päähän. Näin liinasta tuli soikea ja se sopii hiukkasen paremmin makuuhuoneessa olevalle puolipyöreälle pöydälle. Toisaalta, nyt kun katselee tuota kuvaa, niin etureunaan vois kyllä virkata muutaman palan lisää...onkohan tuota lankaa vielä jäljellä...*menee uudelleen penkomaan pussia*

Lankaa löytyi jonkun verran, mutta ei siitä montaa palaa saa tehtyä, harmi, mutta palan ohje löytyi: Suuri Käsityökerho-lehti 1/87.

Aamupäivän "siivousreissulla" etsin käsiini myös nämä:

832599.jpg

Virkattuja tauluja en ole unohtanut, mutta kehystäminen jäi, kun palojen reunoista (varsinkin tuon isomman) tuli epäsuorat ja kun tauluissa nimenomaan nuo reunat olisi pitänyt näkyä. Taidan kuitenkin viedä nämä nyt kehystettäväksi, kyllä niihin varmaan jotain keksitään. Vaikka käsityön jälki saa näkyä, niin ei sen kuitenkaan tarvitse näkyä ihan noin selvästi ;)

Puutarhassa olen ihmetellyt yhden auringonkukan "käyttäytymistä"

832635.jpg

Kylvän joka kesä matalaa auringonkukkaa etupihan rinteeseen. Jokaisesta kasvaa erilainen, toiset on pidempiä ja laihempia, toiset taas lyhyitä ja tanakoita, mutta yleensä kaikki kääntävät "kasvonsa" aurinkoon päin siis meillä katutasoon.  Kotiin on kiva tulla, kun on kymmeniä aurinkoisia  "naamoja" vastaanottamassa ;) Mutta kuten kuvasta näkyy, tuo yksi isompi kukka ei piittaa auringosta vaan katsoo ihan eri suuntaan kuin muut eli melkein pohjoiseen ulko-ovelle päin. Hauska tapaus ;)

832661.jpg

Mukavaa viikonloppua!