Tänään olen tutkaillut eilisiä lankaostoksiani:

Kovasti näyttää tutuilta sävyiltä. Värivalikoimaa Tapiolta löytyy, mutta jotenkin sitä aina päätyy samaan ruskeaa tai turkoosiin. Tarjouksessa ollutta Dropsin Merino Extra Finea ostin jakkua varten, sillä olen luvannut jatkossa neuloa suuritöisemmät jutut  mahdollisimman laadukkaista langoista. Vaalea kerä on reumalankaa...toivon, että saan siitä joskus anopille sukat. Harmaalilavioletti Fritidsgarn on Sipin tossulankaa...tossujen tiedän valmistuvan, kun toinen on jo neulottuna.

Myös toinen uutuus on jo päässyt puikoille:

Wash+Filz-if! tweedcolor -langan pitäisi huopua. Saas nähdä. Sävy ainakin on namia.

Purosta on syntynyt jo viidet jättisuuret lapaset, jotka pitäis jossakin vaiheessa nakata pesurumpuun vanuttuman. 6 mm puikoilla lapset valmistuvat todella nopeasti. Sitä tuntee itsensä jo neulekoneeksi :)

Kuvan tumput ovat Puro Tundraa. Toisessa kerässä ei ollut ollenkaan vaaleanpunaista, höh. En kyllä huomannut tarkistaa värjäyserää. Konehuovuttaminen on tarkkaa: edellisen kerran rummussa oli kahdet lapaset ja tänään kolmet ja heti ryhtyivät huopumaan aavistuksen liikaa. Näille etsitäänkin nyt sitten uutta käsiparia ;)