...kun poika on vihdoin saanut uudet kynsikkäät:

1903103.jpg

Ahkerassa käytössä ovat olleet viikon päivät. Kynsikkäiden ohje on Novitan talvi 2007 numerosta (malli 71.) Lankana on vihreä Sisu. Toiset kynsikkäät ovat tekeillä ja kolmansiin aion käyttää edellisen postauksen Noro-lankaa.

Ja minä löysin itselleni lämpimän villakangastakin:

1903123.jpg

Takki tuli ihan sattumalta vastaan oman "kylän" farkkuputiikissa ja merkki on vanha kunnon MicMac ;)  No, joka tapauksessa takki on aivan minun näköiseni: ruskea ja tyköistuva, mutta niin, että napit sopivat kunnolla kiinni. Pituuttakin on juuri sopivasti: ei tule takapuolen kohtaan ryttyjä autolla ajaessa ;)

Värin ja koon lisäksi takissa on kivaa huppu, isot napit ja vyö, joka kiinnittyy miehustan nappeihin.

1903182.jpg

Hintaa takilla oli aikuisen naisen neulepuseron verran ;). Nähtäväksi jään, miten kangas ( 50 % villaa, 50 polyesteriä) sitten kestää käytössä.

"Takkilöytöni" vuoksi saan siirtää tämän takin ompelua ensi kevääseen:

1903205.jpg

Leikkasin kietaisutakin ( Moda 5/2006, malli 11) viime keväänä Vilman  takkien innoittamana, mutta ompelu siirtyi kevään juhlavalmistelujen vuoksi. Oikeastaan eihän tuolla vuorettomalla takilla enää tarkenisikaan ;)

Ensi kevättä ajatellen ostin myös nämä Cocokset...

1903240.jpg

...4 kerää 10 eurolla, oman kylän kaupasta nämäkin. Tuo kaunis sinivihreäruskea on ollut ostoslistallani näihin malleihin ja beigesinistä otin myös, koska se sopii tosi kivasti farkkujen kanssa.

Cocos-lankoihin liittyy tänään myös hauska yhteensattuma, sillä SARI oli jättänyt minulle 1.3.07 päivän postaukseen eilen kivan kommentin. Luin Sarin viestin, kun tulin lankojen kanssa kotiin. SARILLE tiedoksi, että ko. mallit löytyvät Modan numerossa 2/07 ja minulle voi lähettää postia osoitteeseen tellu-tellervo@netikka.fi.

Noro-pettymyksestä olen jo toipunut ja ajattelin niistä itselleni ainakin neuleliivin tehdä. Loput langat käytän sitten pojan asusteisiin. Kiitokset kaikille kommenteista. Oli lohdullista tietää, etten ole ole ainoa nyrpistelijä.