Aika on taas rientänyt. Monenlaista on nyt elämässäni meneillään ja vanhat asiat pakkaavat jäämään uusien varjoon. Puikkoja olen toki heilutellut ja kumminpojan tummanharmaat kynsikkäät ovat tänä aikana myös nähneet päivänvalon.

Mutta  tossuja  on valmistunut vino pino. Katson Greyn Anatomian 5 tuotantokautta ja tossupari jos toinenkin valmistuu siinä ohessa. Voi katsoa useamman jatkon peräjälkeen... vaikka kuka minua kieltäisi muutenkaan.. aikuista ihmistä :)


Kahdet ruskeat tossut on myös viimeistelty. Toivottavasti lämmittävät syksyn tullen. Ainakin toisen saajan tiedän kärsivän kylmistä jaloista.

Marjanpomintareissulla eksyin taas lankakauppaan:


Lisää tossulankoja ;) Joulunpunaista, harmoota ja fuksiaa. Vaikeaa oli taas tehdä valinta. Luonnonvalkoiset ja mustat jäivät vielä hyllylle.

Oikeastaan asian jo varmistuttua voin paljastaa yhden tulevan syksyn jutun. Olen lähdössä Knitting and Stiching messuille Lontooseen.  Aikaa on vielä runsas kuukausi, mutta valmistaudun ajoissa.


Ensimmäisenä hankintalistalla olivat kengät, joilla ainakin voisi yrittää kävellä kaksi messupäivää. Olin varautunut luopumaan koroista ja tinkimään ulkonäöstä. Yllätyinkin melkoisesti, kun näin nämä Riekerit. Voivatko kengät oikeasti olla unelmat jalkaan ja hyvännäköiset. Miestä nauratti kotona, kun kerroin kengissä olevan iskunvaimennokset. Oikea sana taitaa olla tärähdyksien vaimennusominaisuus :)

Seuraavaksi sitten sitä sateenvarjoa hankkimaan...tai oikeastaan senhän voi ostaa paikan päältä, valikoimat varmaan ovat mittavat ;)