Voisko tämän kyselyn tuloksia yrittää kaupitella iltapäivälehdille yllä olevalla otsikolla ;D.... no, ehkä ei tutkimuksen luotettavuus- ja pätevyyskriteerit aivan täyttyisi.

Jaana totesi kommentissaan "mielenkiitoiset miehet oot valinnu meille leffaseuraksi;)". Oikeastaan mä ajattelin ensin  "tarjota" teille  George Clooneyia tai Brad Pittiä, mutta päätin sitten kuitenkin pitäytyä vastaavissa aidoissa kotimaisissa, niin kellään ei olisi kieliongelmia. 

480528.jpg

Tähän en voi olla kertomatta omaa leffaseuravalintaani: vuosi sitten olisin ehdottomasti valinnut Saulin (oon nähnytkin hänet Turus, Hamburger Pörssissä eli siinä samassa hotellissa, jossa Jussi Vareskin käy), mutta kun vaaliohjelmien aikana kuulin, että Matti on nuorena tutkinut tähtiä (söpöä) ja osaa myös rakentaa...joten, jos mies rakentaa talon, niin ei se voi mikään turha jätkä olla (ainakin täällä Pohjanmaalla niin luullaan ;D ). Mutta taidan sittenkin valita Saulin, koska Matti on ihan liian pitkä, eikä olisi kivaa koko ajan katsoa "ylöspäin" (toisaalta siellä elokuvissa kait istutaan,  mutta yleensä siellä pitää odotellakin ennen kuin ne teatterin ovet avataan...ja sitten penkissä Matti vaatisi enemmän tilaan, kun sillä on niin pitkät raajat). Ja oikeastaan mä en piittaa pitkistä miehistä: mun mielestä miehen oikea pituus on sellainen, että kun sä hiukan varvistelet niin hän on siinä...juuri oikealla kohdalla (tämä menee nyt kyllä aika kauas käsitöistä...), ja joo, joo tiedetään (tässä iässä viimeistään), että se on se luonne, joka on tärkein ;)

Ja minkä leffan mä valitsisin meille ...mun suosikkielokuvia ovat kaikki romanttiset, elämää suuremmat rakkaustarinat kuten Okalinnut ja Hiljaiset Sillat, mutta ei niitä vois mennä Saulin kanssa katsomaan (mä en haluaisi ruveta sen aikana kyynelehtimään, se olis aivan liikaa avautumista...). Ehkä mä sitten valitsisin Rautanaamion, vaikka siinäkin on ikuista rakkautta, mutta se on vain yksi teema huumorin ja sankaruuden rinnalla.

Ja vielä niistä "tutkimustuloksista" (oon käsitellyt aineiston tukkimiehen kirjanpidolla):
Saulin kaa menis elokuviin 36 vastaajaa ja Matin kaa 19 vastaajaa, joten Saulin "voitto" on selvä ;D.  Vastentahtoisesti (pienempi paha) Saulin ottaisi mukaansa 7 vastaajaa ja Matin kohdalla tuo luku on 8.

Kevennyksen jälkeen sitten tärkeimpiin:

Tuhannet kiitokset kaikille onnitteluista ja blogiani koskevista positiivisista palautteista. Lämmittävät mieltä kilpaa ulkona paistavan auringon kanssa :))) Vaikka blogi on oma nettipäiväkirja, niin aina sitä kuitenkin ajattelee myös lukijoita.  Kommenttien joukossa oli useita itselleni uusia blogeja, joissa aion myöhemmin vierailla. Ja sain paljon hyviä elokuvavinkkejä, kiitos niistäkin. Kirjaan ne kaikki ylös muistivihkooni, niin on sitten helpompaa, kun seuraavan kerran pähkäilee DVD-hyllyn ääressä. Seuraavaksi taidan katsoa jonkun Mr Beanin (tunnustan etten ole vielä katsonut ainuttakaan) täytyyhän se olla hyvä, kun niin moni sen menisi katsomaan.

Ja lopuksi se kaikkein tärkein eli arvonta:

Laitoin pipoon (käyttämättömään, koska tuli liian suuri ja lerpsu) 75 taitettua numerolappua (Zarolla oli kaksi kommenttia peräjälkeen). Pipolle tulikin tässä aivan uusi käyttötarkoitus (taidan säilyttää numeroineen, jos vaikka sitten taas vuoden päästä järjestäisin uuden  kyselyn tai sitten kun tuo maaginen kävijäluku 100 000 täyttyy).

480599.jpg

ja silmät kiinni nostin lapun:

480601.jpg

14! Ja sitten jännittyneenä laskemaan kommentteja ylhäältä alaspäin...

Arpaonni suosi PIAA!!!