Mun aika menee nyt uuden "harrastuksen" parissa: olen innostunut pohojanmaan murrejutuista ja muusta aiheeseen liittyvästä. Viikonloppuna katsoin POHJALAISIA elokuvan vuodelta 1936. Se oli todella vaikuttava etenkin häjyen saapuminen helavöineen ja puukkoineen sekä kohtaus, jossa väkevä Harrin Jussi katkaiseen käsiraudat. Kotiporukka on vähän ihmeissään...

Lauantaina kävin Vaasas ja löysin Vöyrin Käsityöliikkeestä (osoite Kauppapuistikko 16)  sinistä Butterflyä. Liikkeessä oli tosi mahtava valikoima myös vanhoja Novitan lankoja mm. Miniä eli jos sinulta uupuu jotakin vanhaa, niin kannattaa soitella p. 06-3175252 (=TÄMÄ ON SE VINKKI). Palvelusta voin antaa 10+. Liike toimittaa tuotteita myös linja-autolla ja postitse.

Anopin pihassa oon käynyt ihailemas tummaa ja tulista unikkoa:
145239.jpg
Sain unikon siemenet joitakin vuosia sitten työkaveriltani Salmelta. Annoin ne turvaan (kasvamaan ja siementämään) anoppini puutarhaan, kun itseltäni uupui vielä silloin unikkopenkki. Nyt sellainen on perustettu kasvimaan reunaan, joten käyn tänä vuonna hakemassa takaisin muutaman siemenkodan. Unikko on todella vaikuttava näky.