15.12. klo 8.15. : 100 000 on nyt sitten virallisesti mittarissa (jos kyseessä olisi auton mittari niin pitäisi varmaan jo harkita vaihtoa, mutta täällä tuo on aivan mahtava lukema :))) Mukavaa tätä blogia on edelleen kirjoittaa ja kiva tietää, että säännöllisiä vierailijoitakin käy. Olen saanut vastaanottaa paljon ihasteluja töistäni (lämmittävät aina kovasti mieltä), kannustusta sekä arvokkaita vinkkejä, tietoa ja ideoita käsitöihin ja puutarhaan, kiitos niistä!

Ja sitten se tämän päivän tärkein: Jossu75 kohdalla eilen klo 23.03 kävijälaskuri näytti tuon maagisen lukeman ja Nallukka oli vierailulla samaan aikaan. Päätin muistaa teitä molempia, joten laitattehan yhteystietonne sähköpostiini tellu-tellervo@netikka.fi

Mukavaa viikonloppua kaikille! Minä lähden tästä testaamaan eilen ostamiani sormikaspuikkoja. Otan kellon mukaan ja yritän saada omaa villasukanneulomisaikaani paremmaksi ;) Onkohan muuten Guinnessin ennätyskirjoissa ollut jotakin neulomiseen liittyviä ennätyksiä...Heipatirallaa!

Vilkaise oikealla olevan laatikon kävijälaskuria... jos siellä näkyy luku 100 000 niin hihkaise kommenttilootaan hep tai jotain vastaavaa.

Jos luvun bongaa useampi (voiko se tosiaankin olla mahdollista...), niin varaamani pohjalaisterveydyksen lähetän hänelle, joka ensimmäisenä kommentoi.
Jos 100 000  ei kukaan noteeraa, niin paketin lähetän hänelle, joka ensimmäisenä ilmoittaa 100 000 jälkeisen kävijäluvun.